Våre tjenester

Vi tilbyr:

FOREDRAG:
Det å vokse opp i en generasjon der utdanning, erfaring og hvem du kjenner er nesten alt, vil man lett få en følelse av å være alene.
MERK vil gi et unikt innblikk i hvordan ungdom opplever dagene, ukene, månedene og årene uten å få seg en relevant jobb. Vi har erfaring med å holde foredrag og individuelle oppfølgingssamtaler for og med unge, og har samarbeidet med flere lokale NAV kontorer i Oslo og omegn.

WORKSHOPS OG KURS:
Vi tilbyr en rekke kurs og workshops til unge og unge voksne, primært i alderen 18-35 år.
Disse kursene tar for eksempel for seg talentutvikling, jøbbsøking, intervju- og CV-trening, omdømmebygging, innovasjonsteori m.m. Vi rekrutterer til kurs og workshops fortløpende gjennom hele året, men det er også mulighet for å booke oss til å holde kurs og workshops ved din bedrift eller i din kommune. Ta kontakt og spør oss hva vi kan tilby deg!

TJENESTEUTVIKLING:
Vi bistår samarbeidspartnere i offentlig og privat sektor med rådgivning, foredrag, og idéverksteder for å sammen kunne skape et bedre tilbud til unge og unge voksne som opplever utenforskap og står uten utdanningstilbud eller jobbtilbud. Vi setter også våre samarbeidspartnere i kontakt med målgruppen slik at det kan oppstå dialog mellom partene.

REKRUTTERING OG LØNNET OPPLÆRING:
Vi bruker vårt nettverk og vår kompetanse til å skape forbindelser mellom unge jobbsøkere og samfunnsbevisste bedrifter som ønsker å satse på ung arbeidskraft. Vi tror at alle har talent og at alle kan!
Vi tilbyr blant annet mulighet for lønn under opplæring for unge gjennom våre prosjekter A3mag.no, Kjøkkenproffene og Go Green Team.

Ta gjerne kontakt med oss via kontaktskjemaet vårt dersom du er interessert i å vite mer om våre tilbud eller hvordan vi potensielt kan bistå deg.

 

 

%d bloggere like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close