KORTERE VEI TIL ARBEID

 

Kort vei til arbeid

– Jeg var drittlei av å ligge hjemme og forsto etter hvert at jeg måtte komme i gang med noe. Jeg ville videre, gjøre noe fornuftig og føle meg bra, forteller Christoffer Sand (19).

Christoffer droppet ut uten å fullføre videregående skole. Det passet dårlig for ham. Han tok først kontakt med Oppfølgingstjenesten, meldte seg så arbeidsledig og fikk tilbud om ulike arbeidsforberedende kurs i regi av Nav. – Jeg takket nei. Jeg ville jobbe, fortsetter han.
Prosjektarbeid- en alternativ opplæring

– Jeg gikk tilbake til Marianne i Oppfølgingstjenesten. Hun hadde tidligere hjulpet meg med å finne fram til aktuelle jobbmuligheter. Denne gangen fortalte hun meg om MERK Norge, en gründerbedrift som driver med prosjektarbeid for å gjøre veien til lønnet arbeid kortere for unge voksne som er motiverte og lærevillige. Jeg tok kontakt med Espen i MERK Norge samme dag og fikk raskt innkallelse til intervju.

Prosessen startet med å kartlegge mine interesser og ønsker. Jeg har noe erfaring fra kundebehandling, butikk-, lagerarbeid og logistikk og liker mennesker og fysisk arbeid. Etter første kartlegging dro jeg hjem med en hjemmeoppgave; jeg skulle lete fram stillinger jeg kunne tenke meg å søke på. Jeg kontaktet Veksthuset rekrutterings- og bemanningsbyrå og takket ja til å være ringevikar. Jeg fortsatte samtidig prosessen med MERK Norge. I andregangsintervjuet gikk vi gjennom hjemmeoppgaven min, og jeg fikk høre mer om selskapet, metodene deres og de ulike prosjektene. Jeg ble veldig interessert og ville vite mer, forteller han.

Skaper de nye løsningene sammen

Gründer og eier av MERK Norge, Thea Emilie Dalen Dille, omtaler MERK Norge som et innovasjonsbyrå. Det overordnede målet er å bidra til økt arbeidstilknytning og med det økonomisk selvstendighet, verdighet, kunnskapsutvikling og mestring for unge voksne. Gründeren er opptatt av entreprenørskap og mulighetene til å utvikle såkalte Milleniums ferdigheter som løsningsevne, samarbeid, selvstendighet og ansvar. Målene oppnås derfor gjennom å legge til rette for jobbskaping. Målgruppen er kreative og lærevillige unge, som gjennom praktisk erfaring, veiledning og et utvidet nettverk skaper seg flere innganger til lønnet arbeid.

Emilie forteller at selskapet har spesialisert seg på kvalifisering og formidling av ung arbeidskraft, uavhengig av utdanning og tidligere arbeidserfaring, og fortsetter; – MERK Norge fungerer som et springbrett til arbeid for unge som vil jobbe, og har sammen med unge i målgruppen vært idéskapere og medutviklere av innovasjonsprosjekter som; A3 magasinet, A3 Profil, Skjulte talenter og Morgendagens Samfunnsinnovatører. Hun sier at hun er svært fornøyd med rekrutteringen av Christoffer.

 

 

 

Christoffer edit 2
Christoffer Sand. Foto: Anita K. Olsen Støbakk

 

-De som jobber i MERK Norge er nysgjerrige og løsningsorienterte. De har virkelig lyst til å bli kjent med deg. Dialogen gikk lett i intervjuprosessen og jeg fikk antakelig vist meg fra min beste side. Kort tid etter på fikk jeg muligheten til å være en del av teamet, forteller en entusiastisk Christoffer.

Prosjektene i MERK Norge har fokus på en praktisk tilnærming til læring og utvikling av nye løsninger.

– Jeg har fått erfare hva dette betyr, fortsetter Christoffer. – Sammen med de andre i teamet har jeg vært med å utvikle ideen om et Go green team. Go green teamet en mobil patrulje med 5 unge, og er foreløpig et pilotprosjekt. Vi er alle opptatt av miljø og liker å jobbe fysisk. Vi påtar oss derfor ulike småoppdrag som vedlikehold, rydding og forfallende arbeid for bedrifter, borettslag, privatpersoner og foreninger. Vi har verkstedsbase i Oslo, tar i mot bestillinger og er allsidige og tilgjengelige. Pilotperioden er en utprøvingsfase for å finne modellen for bærekraft, og vi har til nå hatt oppdrag for blant annet Cafe Sør og Cafe Uhørt i Strøget, forteller han.

-Jeg er i dag ansatt som prosjektmedarbeider i MERK Norge, og vi er allerede i gang med utviklingen av flere idéer vi også håper blir bra nok for pilotutprøving. Gjennom prosjektstillingen får jeg erfare ulike arbeidsoppgaver og gjennom det oppdager jeg også flere sider av meg selv, og nye muligheter. Det har blitt tydelig for meg at jeg ønsker å jobbe videre med mennesker. Jeg har tidligere tatt ett par personlighetstester som peker i retning av helse og omsorgsarbeid. Nå jobber jeg med unge som vil lære, og jeg ser at det er mange ulike måte å jobbe med mennesker på.

 

Si ja til muligheter
Christoffer har gjort en innsats for å komme seg videre og har funnet en retning. Han er veldig opptatt av å gi anledningen videre og avslutningsvis forteller han oss at det er viktig å ta imot muligheter når de dukker opp.
– Jeg kunne ønske at noen hadde fortalt meg om tilbudet til MERK tidligere. Dette er et prosjekt hvor man kan teste ulike oppgaver, bli kjent med seg selv, lære noe, utvikle egne ideer og samtidig får arbeidserfaring og en fersk referanse. Her er det ikke de og deg. Du er en del av et team og får være med på å utvikle egne ideer som kan skape kortere veier til lønnet arbeid for unge, sammen med andre. Det føles meningsfullt.  Det kan altså lønne seg å si ja til nye muligheter, avslutter Christoffer.

Er du på jakt etter arbeid, og vil høre mer fra Christoffer, kan du møte han og de andre i MERK Norge sammen med Ungdomsteamet i Nav Oppegård den 4. april kl. 1400. Her får du også anledning til å dele dine erfaringer og dine forslag til hvordan Nav kan jobbe bedre med unge arbeidssøkere.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close