VELKOMMEN TIL MERK

cropped-14884447_678285482334991_8672124402333989470_o1.png

Velkommen til MERK Norges nye blogg. Her kommer vi til å legge ut intervjuer, nyheter om workshops og aktiviteter vi arbeider med for tiden og mye mer.

MERK – en samarbeidspartner for samfunnsbevisste bedrifter av, med og for unge. Vår visjon er å være en foretrukket partner for samfunnsbevisste bedrifter og et springbrett til arbeid for unge som vil jobbe. Vi ønsker å bidra til at flere unge får benyttet og utviklet sine talenter innenfor rammene av lønnet arbeid og samtidig gi samfunnsbevisste bedrifter anledningen til å skaffe seg kvalifisert arbeidskraft på nye og smidige måter. Ungdomsledigheten er svært høy i store deler av Europa og stadig økende også i Norge. Samtidig ser bedriftsledere verdien i ung arbeidskraft. Flertallet av dagens løsninger er skapt av voksne, for unge og mange av dem er varianter av skole og praksisplasser. MERK er vår egen løsning. For oss står “learning by doing” og lønn ved opplæring i fokus. Med MERK ønsker vi å vise at vi både kan og vil og at det i Norge også finnes bedrifter som vil vise vei til fremtiden.

 

MERK er etablert ut av tanken om at unge kjenner unge best, og er derfor et rekrutterings selskap drevet av unge.

MERK arbeider selv etter de metodene og modellene vi ønsker å levere til markedet. Vi vet at det er mange unge der ute som mangler nettverk, arbeidserfaring, utdanning eller relevante referanser – vi ser talenter og ressurser i alle og ønsker å hjelpe deg.

MERK fungerer som en brobygger for unge som ønsker å komme ut i arbeidsmarkedet. Vi tror på erfaringsbasert læring, også i praksis uavhengig av utdanning.Vi har tatt velkjente og veletablerte metoder og videreutviklet dem som mentor-programmer, trainee-stillinger og innovasjonsarbeid.

 

Vil du vite mer om MERK kan du besøke vår offisielle webside www.merkrekruttering.no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close